Antena 3 CNN Actualitate Parlamentul, ședință solemnă la patru zile după Ziua Națională a României

Parlamentul, ședință solemnă la patru zile după Ziua Națională a României

Luni, 4 decembrie, va avea loc o ședință solemnă la Parlament, la patru zile de la Ziua Națională, în absența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Marcel Ciolacu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Dec 2023   •   13:35

 Deși ar fi avut timp săptămâna trecută să facă o astfel de ședință pentru Ziua Națională, oficialii au ales ca mâine să aibă loc această întrunire de plen reunit, o ședință solemnă pentru Ziua Națională.

Practic, întrunirea va avea loc la patru zile după Ziua Națională a României. La această ședință nu va participa președintele Klaus Iohannis, pentru că se află într-o vizită oficială în Dubai și ar urma să ajungă mâine seară în țară. 

De asemenea, nici premierul Marcel Ciolacu nu va putea să fie prezent, asta pentru că este plecat într-o vizită externă în Statele Unite ale Americii, în perioada 2-7 decembrie.

Citește și: Sondaj CURS: Pe cine ar vota românii dacă ar fi chemați la urne în aceste zile

Marcel Ciolacu se află la New York, și va merge și la Washington, acolo unde va avea mai multe întâlniri cu oficialii americani. 

La ședință va fi prezent, însă, președintele Camerei Deputaților, dar și președintele Senatului. Cei doi vor avea un discurs la începutul acestei ședințe solemne pentru 1 decembrie, potrivit surselor ANtena 3 CNN.



 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close