Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță: Kovesi a vrut să mute DNA în sediul Antena 3

Sebastian Ghiță: Kovesi a vrut să mute DNA în sediul Antena 3

Sebastian Ghiță: Kovesi a vrut să mute DNA în sediul Antena 3
09 Dec 2018   •   22:41

Sebastian Ghiță a declarat la „Sinteza Zilei” că Laura Codruța Kovesi a vrut să mute Direcția Națională Anticorupție în sediul Antenei 3. 

„ A fost evidentă o acțiune împotriva Antenei 3. Trebuie să vă mărturisesc că, indiferent de zonele media, chiar și de la concurenți ai dumneavoastră, nimeni nu a avut cum să simtă împotriva Antenei 3. E evident că a fost o acțiune îndreptată împotriva lui Dan Voiculescu și a directorilor din trust. Doamne Kovesi era deranjată de dezvăluiri, de poziția pe care o aveați în societate. Cred că așa a și rămas, o persoană deranjată de presă. Cu toate că pretinde că luptă în numele dreptății, nu vrea și nu caută decât jumătatea sa de adevăr. Nu dă interviuri decât unde vrea dânsa, iar venirea acelei doamne judecător a fost evident organizată și comandată, nu mai aveți nevoie de dovezi”, a spus Ghiță. 

„Mi-e teamă că va mai dura până când societatea va repara răul făcut de Kovesi și de alții”, a adăugat Ghiță. 

„Kovesi voia să-și mute sediul DNA în clădirea aceea rotundă a dumneavoastră. Era ca o mândrie. Aproape că i-a spus toată lumea că a luat-o razna pe câmpii. Unul dintre primii care, mai în glumă, mai în serios, a început să-i spună aceste lucruri a fost Victor Ponta. Și a plătit.. șapte dosare, cu microfoane în cap. Sunt mulți care au spus că e grav și e rău ce fac”. 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Antena 3 Kovesi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close