Antena 3 CNN Actualitate Inedit Scandal la o fabrică de Coco-Cola. Este scandalos ce s-a găsit în dozele de suc

Scandal la o fabrică de Coco-Cola. Este scandalos ce s-a găsit în dozele de suc

Scandal la o fabrică de Coco-Cola. Este scandalos ce s-a găsit în dozele de suc
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Mar 2017   •   09:05

Scandal la Coca-Cola. Fabrica din Irlanda de Nord și-a oprit producția după ce utilajele sale s-au înfundat cu materii fecale. Din fericire, băuturile contaminate nu au ajuns pe rafturi.

Compania a chemat poliția pentru a investiga modul în care fecale umane au ajuns într-un lot de doze din cunoscuta băutură, scrie The Guardian.

Poliția din Irlanda de Nord a confirmat marți că a deschis o anchetă asupra modului în care materiile fecale au ajuns în dozele de la fabrica Helllenic Bottling Company din Lisburn, Comitatul Antrim.

Într-o declarație, compania a declarat pentru Belfast Telegraph: „Coca-Cola tratează cu foarte mare seriozitate siguranța și calitatea produselor noastre. Suntem conștienți de incidentul referitor la dozele goale de la fabrica noastră din Knockmore Hill, Lisburn. Tratăm această problemă extrem de serios și desfășurăm o investigație aprofundată în cooperare cu PSNI (The Police Service of Northern Ireland - Poliția din Irlanda de Nord, n.r.). Problema a fost imediat identificată prin procedurile noastre viguroase de calitate, iar toate produsele din producția afectată au fost imediat oprite și nu vor fi vândute. Acesta este un incident izolat și nu afectează niciun produs pus în prezent în vânzare”.

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close