Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Secrete din industria alimentară pe care nimeni nu vrea să le știi

Secrete din industria alimentară pe care nimeni nu vrea să le știi

Secrete din industria alimentară pe care nimeni nu vrea să le știi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Noi 2018   •   20:29

Rafturile magazinelor sunt pline și, de cele mai multe ori, cumpărăm alimentele care arată cel mai bine sau sunt frumos ambalate. 

Mere acoperite cu ceară - Marile lanțuri de magazine achiziționează mere acoperite cu ceară, pentru că pot fi păstrate o lungpă perioadă de timp. 

Cum îți dai seama dacă mierea pe care ai cumpărat-o este naturală? - Adaugă o lingurință în puțină apă caldă. Dacă se dizolvă, înseamnă că este diluată cu sirop, adică este contrafăcută. Dacă este naturală vei observa că mierea prinde forma de fagure.

Un alt mod de a-ți da seama dacă este naturală este să pui o picătură pe degete. Dacă este absorbită rapid în piele, atunci poți fi sigur că este naturală.  

Cum alegi cafeaua boabe - Cafeaua de calitate nu va fi niciodată depozitată în recipiente de plastic, ci doar în cele de metal și sticlă.  

Ciocolata cu puține ingrediente - Fii atent la ingrediente. Cu cât mai scurtă este lista, cu atât e mai bună. Cicolata de calitate are un conținut ridicat de cacao și foarte puține derivate, potrivit clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: secrete industrie alimente
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close