Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Profesorul Alexandru Vlad Ciurea, sfat pentru cei care vor să trăiască bine: "Aşa luați cea mai bună hotărâre"

Profesorul Alexandru Vlad Ciurea, sfat pentru cei care vor să trăiască bine: "Aşa luați cea mai bună hotărâre"

Românii au inteligență, spune prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea, specialist în Neurologie. "Gândul bun ne scoate din impas", a mai spus el, duminică, la Antena 3 CNN.

Profesorul Alexandru Vlad Ciurea, sfat pentru cei care vor să trăiască bine: "Aşa luați cea mai bună hotărâre"
Sursa foto: Prof Univ Dr Alexandru Vlad Ciurea/ Facebook
de Silvia Preda    |    17 Oct 2022   •   12:00

"Luați un român, care vreți dumneavoastră, duceți-l undeva într-o țară unde nu știe limba, în Germania, și se descurcă imediat din toate punctele de vedere", a spus Vlad Ciurea la Antena 3 CNN.

"Noi suntem o naţie foarte curioasă. Pe de o parte avem de toate, că ne-a dat Dumnezeu, sigur nu ne-a pus în traistă. Iar pe altă parte ne apucăm foarte, foarte greu de ceva. N-a fost bunica acasă, pisica era pe masă, trebuie să-mi beau cafeaua... până ne apucăm. Iar apoi ne lăsăm imediat, dacă se poate repede. Deci lucrurile rămân neterminate şi trebuie să mergi înainte", a mai spus Alexandru Vlad Ciurea, la emisiunea "De-a viaţa ascunselea" difuzată duminică la Antena 3 CNN.

Alexandru Vlad Ciurea: Dacă vrem să trăim bine, toți trebuie să gândim la fel. "Să avem gândul bun!"

"Gândul bun ne scoate din impas. Optimismul și gândul bun în orice situație, niciun caz să nu cedăm. Deci gândul bun în cea mai gravă situație, gândul bun, stați pe loc şi gândiți-vă, luați cea mai bună hotărâre, mai bine stați pe loc. Mai bine daţi un pas înapoi decât să faceți gândul rău. Niciun caz. Totdeauna pe elementul bun și benefic şi zâmbiți!".

Alexandru Vlad Ciurea: Suntem un popor sănătos, vesel, un popor foarte frumos

"Suntem un popor foarte frumos, avem o minte foarte bună și Dumnezeu ne-a plantat pe acest pământ să facem tot ce se poate ca acest pământ binecuvântat de Maica Domnului și care ni s-a dat să ne ajute să mergem înainte, să supraviețuim şi să fim sănătoși la minte și la trup", declară Alexandru Vlad Ciurea, specialist în Neurologie.

 

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close