Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, despre cea mai mare taină a creierului: "Asta nu putem explica"

Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, despre cea mai mare taină a creierului: "Asta nu putem explica"

Toate tainele creierului sunt formidabile, a spus neurologul Alexandru Vlad Ciurea la emisiunea "De-a viaţa ascunselea" difuzată duminică la Antena 3 CNN.

Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, despre cea mai mare taină a creierului: "Asta nu putem explica"
Sursa foto: Prof Univ Dr Alexandru Vlad Ciurea/ Facebook
de Silvia Preda    |    18 Oct 2022   •   18:00

"Cred că cea mai mare taină a creierului este visul. Știți că nu putem explica. S-au făcut toate încercările", a spus Vlad Ciurea la Antena 3 CNN.

"Pentru mine visul reprezintă o trăire a unor fapte ale tale care de exemplu ți le-ai propus. Mâine mă duc la examen și atunci eu visez că mâine mă îmbrac", a adăugat el.

Neurologul Alexandru Vlad Ciurea a mai spus la emisiunea "De-a viaţa ascunselea", difuzată duminică la Antena 3 CNN, că au fost situaţii în care pacienţii treziţi din comă i-au vorbit despre starea în care erau. 

"Orice poveste trebuie luată în considerare. Noi spunem o coloratură de concepție, de poveste, dar indiferent, un fapt, un sâmbure real, există în toate. (...) Se leagă o serie întreagă de fapte și există și pacienți care noi spunem că s-au trezit din comă și avem foarte multe date în această direcție", a declarat neurologul.

Profesorul Alexandru Vlad Ciurea, avertisment pentru mame: Copilul îşi schimbă comportamentul de fiecare dată când faceţi asta!

Copiii îşi schimbă comportamentul atunci când mama e copleşită, avertizează Alexandru Vlad Ciurea. "Păstrați-vă calmul, că dacă ne agităm este și mai prost și pentru noi, individual, și în grup, cât și pentru țara asta.

Trebuie să ne păstrăm calmul și acasă, și la serviciu", a punctat prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea.

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close