Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Ministrul Sănătății: Când te duci într-un apartament pentru o procedură estetică, ştii că nu mergi la medic

Ministrul Sănătății: Când te duci într-un apartament pentru o procedură estetică, ştii că nu mergi la medic

Ministrul Sănătății: Când te duci într-un apartament pentru o procedură estetică, ştii că nu mergi la medic
21 Feb 2019   •   18:18

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că acele persoane care se duc într-un apartament pentru o operaţie estetică ştiu că, de fapt, nu merg la medic.

"Atunci când te duci, tu, ca om, într-un apartament, să îţi faci o procedură de genul acesta, cred că ştii din start că nu mergi la medic şi că acea persoană nu figurează în evidenţele Ministerului Sănătăţii sau ale DSP. Pot să vă spun că şi în Bucureşti mai sunt clinici unde lucrează persoane care nu au competenţă pentru această zonă, de exemplu medici stomatologi care nu au competenţe pentru partea de chirurgie estetică. Poate comisia de specialitate a Ministerului Sănătăţii nu a fost foarte fermă în a stabili lucruri pe care acum le stabilesc, adică cine, ce are voie să facă", a spus Sorina Pintea.

Ministrul s-a referit şi la cazul unui medic stomatolog, care realiza implanturi de silicon, iar clinica în care acesta lucra a fost amendată cu 40.000 de lei.

Citește și: Percheziţii în scandalul medicilor falși. Dentist bănuit că practică meseria fără drept

Citește și: Un stomatolog din București care abia îşi poate controla mişcările este acuzat de un pacient că i-a distrus dantura în urma unei operaţii. Care este reacţia medicului

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close