Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Managerul Spitalului Județean Timișoara, doctorul Dorel Săndesc, distins cu Premiul “Carol Davila”

Managerul Spitalului Județean Timișoara, doctorul Dorel Săndesc, distins cu Premiul “Carol Davila”

Doctorul Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean Timișoara, a fost distins cu Premiul "Carol Davila" pentru promovarea valorilor profesiei medicale.

Managerul Spitalului Județean Timișoara, doctorul Dorel Săndesc, distins cu Premiul “Carol Davila”
Sursa foto: Facebook | Dorel Săndesc
de Ioana Mircea    |    29 Mar 2024   •   14:37

Profesorul universitar dr. Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean Timișoara, a fost distins cu prestigiosul Premiu Colegiului Medicilor din România "Carol Davila” pentru promovarea valorilor profesiei medicale, în cadrul galei Medic pentru România 2024.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini din cadrul galei Medic pentru România 2024.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Evenimentul anual, organizat de Colegiul Medicilor din România, a avut loc miercuri, 27 martie, la Ateneul Român din București, reprezentând o oportunitate de recunoaștere a excelenței în domeniul medical.

Colegiul Medicilor din România își recompensează membrii în conformitate cu regulamentele stabilite, evidențiind astfel contribuțiile deosebite în cadrul profesiei.

Premiile acordate includ, printre altele, Premiul "George Emil Palade” pentru cercetare științifică și realizări deosebite în domeniul medical, precum și Premiul "Vasile Voiculescu” pentru realizări deosebite în activitatea cultural-artistica, potrivit impactpress.ro.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close