Antena 3 CNN Actualitate Sănătate An istoric pentru sănătate în România | Anunţul ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila

An istoric pentru sănătate în România | Anunţul ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat schimbări pozitive în sistemul e sănătate din România care vor continua şi în 2024.

An istoric pentru sănătate în România | Anunţul ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila
Sursa foto: Facebook Alexandru Rafila
de Claudia Popovici    |    01 Ian 2024   •   19:50

"În 2023 am început schimbări semnificative în sistemul de sănătate - un nou capitol în reformarea și modernizarea acestuia. Investiții fără precedent de 11 miliarde de lei sunt în curs de desfășurare, punând bazele unor infrastructuri vitale: noi spitale, centre dedicate pacienților cu arsuri grave și cu afecțiuni oncologice, precum și consolidarea serviciilor de neonatologie, ambulatorii de specialitate și cabinete de medicină de familie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Suntem dedicați îmbunătățirii continue a sistemului de sănătate și ne asigurăm că fiecare pas este gândit pentru a răspunde nevoilor reale ale pacienților și personalului medical. În următorul an vom continua dezvoltarea și implementarea de proiecte care vor aduce o schimbare rapidă pozitivă!

Conștienți de responsabilitatea care ne revine, ne angajăm să lucrăm cu bună-credință și profesionalism. Vă invităm să ne fiți alături în acest demers important, fiecare contribuție este valoroasă pentru noi. Împreună, vom construi un sistem de sănătate mai puternic și mai eficient.

Așa să ne ajute Dumnezeu! La mulți ani sănătoși tuturor românilor", a scris Alexandru Rafila pe Facebook.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Alexandru Rafila Ministrul Sanatatii
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close