Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Alimentul care slăbeşte mult şi repede. Medic: "Crește cu 30% randamentul dietei. Mâncaţi oricât, indiferent câtă grăsime are"

Alimentul care slăbeşte mult şi repede. Medic: "Crește cu 30% randamentul dietei. Mâncaţi oricât, indiferent câtă grăsime are"

Un aliment care se găseşte în orice supermarket ne poate ajuta să slăbim mult şi repede, fără să mai fie nevoie de sacrificii.

Alimentul care slăbeşte mult şi repede. Medic: "Crește cu 30% randamentul dietei. Mâncaţi oricât, indiferent câtă grăsime are"
Sursa foto: pixabay.com/ivabalk
de Georgiana Adam    |    30 Iun 2023   •   17:06

Recomandarea vine de la un medic nutriţionist care spune care este alimentul ideal pentru slăbit şi care se poate mânca în orice cantitate.

Este vorba despre brânza de vaci, spune dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist.

Puțină lume știe cât de eficientă este brânza de vaci în curele de slăbire. Ea a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit.

"Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede.

Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenţă după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului.

"Celebra" brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!

Brânza de vaci, alimentul care topeşte kilograme şi satură bine

Când spunem "brânză de vaci" ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. 

Şi chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe două grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. 

Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect antiobezitate.

Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume - fără limită de cantitate - indiferent câtă grăsime are sau cum se numește", a scris dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist, pe pagina sa de Instagram.

Un alt secret pe care ni-l spune medicul este cel legat de mestecat. Nutriționistul spune că trebuie să mâncăm lent și să mestecăm foarte bine.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close