Antena 3 CNN Actualitate Justiție Rudel Obreja, prima reacție după condamnarea din dosarul ”Gala Bute”

Rudel Obreja, prima reacție după condamnarea din dosarul ”Gala Bute”

Rudel Obreja, prima reacție după condamnarea din dosarul ”Gala Bute”
28 Mar 2017   •   22:51

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a făcut primele declarații după condamnarea pe care a primit-o în dosarul ”Gala Bute”, scrie DC News.

”Acest dosar a plecat acum șase ani cu șapte acuzații, cu patru de infracțiuni legate de fondurile europene și alte trei pentru nu mai știu ce și niciuna nu s-a mai regăsit în dosarul care a pornit în 2014-2015. Următoarele trei cu care am fost trimis în judecată nu au legătură cu Gala. S-a dorit să se găsească vinovați cu orice preț. Am fost acuzat de spălare de bani, am fost achitat, am fost condamnat pentru luate de mită, complicitate cu doamna Udrea povești cusute cu ață albă...

E un nonsens juridic această complicitate. Cât despre evaziune, mi-a fost respinsă cererea legată de o expetiză independentă. Am cerut asta. La dosarele care vin în apel pe plângeri unde nu li s-a permis în instanțele inferioare să beneficieze de acest drept legal, Curtea Supremă dă câștig de cauză. În acest dosar, eu am cerut expertiză și mi-a fost respinsă! Cum să te aperi, să demonstrezi că nu ești vinovat, când vine expertul DNA, deci acuzarea, și spune că am furat bani, iar eu nu pot veni cu altă expertiză?", a spus Rudel Obreja la un post de televiziune.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close