Antena 3 CNN Actualitate O româncă abandonată într-o chiuvetă la spitalul din Ploieşti îşi caută mama biologică: "Singurătatea este tare grea"

O româncă abandonată într-o chiuvetă la spitalul din Ploieşti îşi caută mama biologică: "Singurătatea este tare grea"

Aurelia, o româncă abandonată într-o chiuvetă de la Spitalul Județean Ploiești şi adoptată chiar de o infirmieră de la spital, cere acum ajutor pentru a-și găsi mama biologică.

O româncă abandonată într-o chiuvetă la spitalul din Ploieşti îşi caută mama biologică: "Singurătatea este tare grea"
Sursa foto: The never forgotten Romanian children
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2024   •   19:44

Aurelia și-a spus povestea pe grupul de Facebook "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României", acolo unde mulți oameni cer ajutor pentru a-și găsi familiile biologice.

La numai trei luni, aceasta a fost lăsată într-o chiuvetă de la Spitalul Județean Ploiești, fiind găsită de o infirmieră, care, ulterior, i-a devenit mamă adoptivă.

Acum, la vârsta de 34 de ani, Aurelia vrea să-și întâlnească familia biologică, după ce părinții săi adoptivi au părăsit această lume.

Tânăra spune că îi este foarte greu singură, motiv pentru care își dorește foarte mult să-și cunoască frații și părinții care i-au dat viață.

"Uneori, viața bate filmul! Cândva, prin anul 1991, povestea destinului meu a fost relatată in ziarul PRAHOVA LIBERĂ, ziar pe care poate mulți dintre voi l-ați citit atunci și poate știți deja povestea mea.

Din păcate, de câțiva ani nu îl mai dețin, deși mama adoptivă întotdeauna îl păstra cu sfințenie. La vârsta de numai 3 luni, se pare că am fost găsită în Spitalul Județean Ploiești, dar nu oriunde, ci lăsată pe o chiuvetă, într-un cabinet de infirmiere.

Infirmiera care m-a găsit ulterior, m-a și adoptat. Numele meu la naștere a fost Aurelia și sunt născută la data de 14 martie 1990. Știu despre mama mea biologică că se numea Manea Nela, născută prin anul 1972, găsită mai apoi de autorități în PLOPENI PRAHOVA.

Când m-a adus pe lume, se pare că avea o vârstă destul de fragedă, era minoră, aproape 18 ani, iar numele ei, NELA, tind să cred că este derivat de la Petronela, Ionela...

"Singurătatea este tare grea"

Ceea ce mai știu este că acum aș mai avea încă alți frățiori, pe care tare mult mi-aș dori să îi cunosc. Am mai aflat că ulterior mama biologicā, după ceva timp, a venit acasă la noi să mă vadă, iar de atunci nu s-a mai întors niciodatā.

Mereu m-am întrebat, oare cum a fost posibil ca ea să știe unde locuiam după adopție? Vă scriu acum cu inima strânsă, ca toți cei care ne căutăm familia, în speranța că voi avea și eu norocul multora de pe această pagină.

Eu am crescut singură și dintotdeauna mi-am dorit să mai am frați. Este atât de greu să fii singur în această lume, mai ales acum, când nici părinții adoptivi nu mai sunt printre noi. Singurătatea este tare grea.

Cred că nu ar exista bucurie mai mare pentru mine dacă aș reuși cumva, cu ajutorul vostru, al tuturor, să îmi găsesc și eu familia biologică", a scris Aurelia, în grupul de Facebook menționat.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close