Antena 3 CNN Actualitate Un român beat a stricat ușa unui avion înainte de decolare. Zborul a fost amânat, iar 224 de pasageri au fost evacuați

Un român beat a stricat ușa unui avion înainte de decolare. Zborul a fost amânat, iar 224 de pasageri au fost evacuați

Un român aflat în stare de ebrietate a avariat ușa unui avion care se pregătea să zboare de la Zaragoza spre București. Cursa a fost amânată, iar pasagerii au fost evacuați.

Un român beat a stricat ușa unui avion înainte de decolare. Zborul a fost amânat, iar 224 de pasageri au fost evacuați
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Oct 2023   •   17:21

Inițial, zborul Wizz Air, de la Zaragoza spre București, era programat sâmbătă, 30 septembrie, la ora 9:15, însă, din cauza românului aflat în stare de ebrietate, avionul a decolat abia duminică, ora 13:20.

Cursa a fost amânată după ce românul a stricat ușa aeronavei, în timp ce a încercat să o deschidă forțat, moment în care echipajul a cerut intervenția Gărzii Civile, care a ajutat la evacuarea celor 224 de pasageri.

De asemenea, pasagerii au fost cazați la mai multe hoteluri din oraș, fiind imposibilă relocarea acestora, sâmbătă, la alte zboruri.

Mai mult, din cauza faptului că aeronava care i-a adus pe pasageri la București era mai mică, 50 de călători au fost nevoiți să rămână la Zaragoza.

Citește și: Peste 1.500 de arme, transportate ilegal către Ucraina, descoperite de polițiștii de frontieră de la Isaccea

Potrivit presei spaniole, Comandamentul Gărzii Civile din Zaragoza nu a oferit informații în privința arestării românului sau referitor la acuzațiile care i se aduc în urma incidentului, potrivit heraldo.es.

×
Subiecte în articol: avion roman beat pasageri
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close