Antena 3 CNN Actualitate Restricții de trafic în weekend, în București, cu ocazia desfășurării Târgului de Crăciun din Piața Constituției | Bulevardele care vor fi închise

Restricții de trafic în weekend, în București, cu ocazia desfășurării Târgului de Crăciun din Piața Constituției | Bulevardele care vor fi închise

Vor fi restricții de trafic în acest weekend, în București, cu ocazia desfășurării Târgului de Crăciun din Piața Constituției.

Restricții de trafic în weekend, în București, cu ocazia desfășurării Târgului de Crăciun din Piața Constituției | Bulevardele care vor fi închise
de Andreea Ştefan    |    08 Dec 2023   •   21:11

”Pentru ca participarea la Târgul de Crăciun București să se facă în siguranță, având în vedere numărul mare de vizitatori, și pentru o bună desfășurare a evenimentului, traficul rutier se va închide.

În zilele de 8, 9, 10 decembrie, începând cu ora 16:00, pe Bulevardul Unirii, perimetrul cuprins intre Bulevardul I.C Brătianu și Piața Constituției (inclusiv cele 2 bretele ale acesteia).

Traficul se va relua începând cu ora 23:00.

Gradual, în cazul unui aflux mare de spectatori, în zilele de spectacol, cu sprijinul forțelor de ordine, se va restricționa traficul și pe Bd. Libertății, pe segmentul cuprins între Calea 13 Septembrie si Bd. Națiunilor Unite, fără a obtura intrările principale în Palatul Parlamentului. În această seară, traficul rutier a fost deja restricționat pe această arteră.

De asemenea, în perioada 30 noiembrie - 27 decembrie, se va restricționa traficul rutier pe Banda III de circulație adiacentă Pieței Constituției, aferentă celor 2 bretele, respectiv bretea Parchet General și Ministerul de Finanțe.

Vom reveni cu informații în perioada următoare, astfel încât evenimentul să se desfășoare în condiții optime de siguranță pentru cei prezenți”, a transmis Primăria Municipiului București.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close