Antena 3 CNN Actualitate Restricții de trafic în Pasajul Piața Presei din București. Se fac lucrări pentru metrou

Restricții de trafic în Pasajul Piața Presei din București. Se fac lucrări pentru metrou

Accesul în Pasajul Piața Presei Libere din Bucureşti va fi restricționat, în vederea instalării unor echipamente necesare execuției magistralei de metrou M6

Restricții de trafic în Pasajul Piața Presei din București. Se fac lucrări pentru metrou
Sursa foto: Brigada Rutieră
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   22:36

Miercuri noapte, 24/25 aprilie a.c., în intervalul orar 23.00-06.00, în vederea instalării unor echipamente necesare execuției magistralei de metrou M6, se va restricționa circulația vehiculelor în Pasajul Piața Presei.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

În cadrul contractului de execuție "Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni).

Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. - 1Mai-Tokyo", în Pasajul Piața Presei Libere, la viitoarea stație Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud, se derulează operațiuni topografice de montare de reperi topo.

RESTRICȚII TEMPORARE DE TRAFIC LA PASAJUL PIAȚA PRESEI LIBERE ⛔️Accesul în Pasajul Piața Presei Libere va fi...

Publicată de Metrorex pe Marţi, 23 aprilie 2024

Montarea reperilor topo în pasaj se efectuează cu avizul Brigăzii Rutiere, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, transmite Metrorex.

Proiectul "Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni, Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă - Otopeni" este unul de utilitate publică, de interes național, conform Hotărârii Guvernului nr. 496/2017, cu modificările și completările ulterioare, prin care se asigură nevoile de mobilitate ale persoanelor prin dezvoltarea rețelei de transport trans european (TEN-T), finanțat din fonduri externe rambursabile și nerambursabile. 

×
Subiecte în articol: acces trafic pasaj Piaţa Presei București
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close