Antena 3 CNN Actualitate Religie Rugăciunea care dezleagă orice vrajă

Rugăciunea care dezleagă orice vrajă

Rugăciunea care dezleagă orice vrajă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Dec 2017   •   16:09

Când toate merg pe dos este rugăciunea care vă ajută să scăpați de toate necazurile! Este rugăciunea părintelui Argatu, aducătoare de bunăstare, liniște în familie și dezlegare de farmece și blesteme.

Înainte de a începe să citiți această rugăciune foarte puternică, trebuie să vă spovediți. Doamnele nu au voie să citească rugăciunea dacă sunt în timpul necurăției lunare. Trebuie să țineți post 9 zile, iar luni, miercuri și vineri, post negru până la ora 24.00. În fiecare zi, faceți 40 de metanii, plus rugăciunile zilnice și Tatăl nostru,  spus cât mai des. Seara, după ora 22, cât mai aproape de ora 24, citiți Acatistul Mântuitorului și aprindeți 9 lumânări, așezate în formă de cruce. Dacă nu aveți Acatistier, spuneți Tatăl nostru astfel: 3 metanii plus Tatăl nostru, plus Rugăciunea de cerere și repetați aceasta până faceți 40 de metanii.
Rugăciune de cerere:

„Dezleagă Doamne toate vrăjile, farmecele și blestemele cu care m-au legat vrăjmașii mei știuți și neștiuți, dezleagă-le și întru nimica să se prefacă. Cearta duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuiește, și apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apără-mă.

Apoi spuneți: „Dezleagă Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmașul meu (numele), dezleagă-le. Dezleagă și întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă și la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele) iartă-mă”.

În timpul rugăciunii, cereți: „Dezleagă Doamne, darul de bani, de casa, de îmbrăcăminte, de încălțăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere și spor, etc (tot ce crezi că ți-a fost legat). Amin!”.

„Sfinților Arhangheli Mihail și Gabriel, duceți nevrednica mea rugăciune și nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinților mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiți din neamurile noastre, ale moșilor și strămoșilor până la al nouălea neam și-mi dăruiți mie împlinirea dorinței mele (spui dorința)”, scrie secretele.com.

×
Subiecte în articol: rugaciune
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close