Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul Caracal. Cui ar aparţine, de fapt, osemintele găsite de anchetatori

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Cui ar aparţine, de fapt, osemintele găsite de anchetatori

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Cui ar aparţine, de fapt, osemintele găsite de anchetatori
08 Oct 2019   •   19:25

Noi detalii şocante în cazul Caracal. Zilele trecute, bunicul Luizei a găsit în curte o scrisoare anonimă.

În aceasta, sunt menţionate noi personaje din presupusa reţea de trafic de persoane, traseul pe care l-ar fi avut fetele şi mai mult, informaţia că osemintele au fost luate din două cimitire şi plantate de aşa zişii oameni ai lui Dincă, potrivit SpyNews.

"Vă trimit prezenta anonimă şi vreau să dau detalii despre nepoata dumneavoastră. A fost Dincă de mai multe ori la numitul Arete acasă. A văzut-o pe Luiza, i-a plăcut cum arată şi au pus la cale amândoi să o ia pe Luiza pentru că are doi boşorogi acasă şi nu are cine să umble după ea.

Fata este singură la ocazie, a mai venit o femeie şi încă un bărbat cu porecla Arete... Arete a avut două sacoşe în mână, Arete le-a pus jos şi între timp a venit o maşină. Femeia nu s-a mai urcat în maşină. După aproximativ 20 de metri de mers, pentru că Arete a uitat bagajele, l-au dat jos ca să-şi ia sacoşa şi a rămas pe bloc. Dincă, dând viteză la maşină, a plecat doar cu Luiza.

Seara, când s-a întunecat, a predat-o Dincă lui Dan Dumitrescu la restaurant, unde au fost reţinuţi la ora 22. Noaptea, Dumitrescu se folosea de ea şi o lua şi Oacă şi pleca cu ea la Deveselu...", se arată în scrisoarea prezentată, marți, la "Acces Direct".

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close