Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: "În bazinul Mării Negre se pregăteşte un atac devastator cu rachete de pe submarine"

Radu Tudor: "În bazinul Mării Negre se pregăteşte un atac devastator cu rachete de pe submarine"

Radu Tudor, analist militar şi jurnalist Antena 3 CNN, a explicat, înaintea discursului pe care Vladimir Putin urmează să îl susţină, că Rusia pregăteşte în bazinul Mării Negre un atac cu rachete de pe submarine.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2023   •   09:55

"În principiu, să ne aşteptăm la tot ce este mai rău. Vladimir Putin plănuieşte nu doar o ruptură totală diplomatică şi politică în raport cu tot ce înseamnă Occidentul şi lumea civilizată, dar se pregăteşte să anunţe că este cea mai mare ameninţare a lumii.

De la ameninţare militară clasică, până la ameninţare nucleară. O informaţie de ultimă oră arată de la Moscova că toate submarinele flotei ruse au fost puse în stare de alertă.

Avem şi informaţia că în bazinul Mării Negre se pregăteşte un atac devastator cu rachete de pe submarinele flotei ruse la Marea Neagră. Vom vedea, probabil, un discurs asemănător cu cel al lui Iosif Vissarionovici Stalin în cele mai crunte momente ale manifestării bolşevismului de tip sovietic.

Suntem avertizaţi că acest discurs va reprezenta cea mai dură propagandă a morţii din ultimii 32 de ani. De la terminarea Războiului Rece şi căderea comunismului n-am mai avut parte de ameninţări atât de puternice şi este, fără doar şi poate, cel mai complicat moment de securitate pentru toată Europa, nu doar pentru Ucraina invadată de barbarii ruşi", a declarat Radu Tudor.

Citeşte şi: Zi crucială pentru soarta omenirii | Discursurile lui Joe Biden şi Vladimir Putin se văd la Antena 3 CNN

×
Subiecte în articol: radu tudor Vladimir Putin Război Ucraina
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close