Antena 3 CNN Actualitate Program STB și Metrorex de Revelion. Cum vor circula tramvaiele, autobuzele și metroul în București

Program STB și Metrorex de Revelion. Cum vor circula tramvaiele, autobuzele și metroul în București

Programul STB și Metrorex de Revelion. La ce ore vor circula tramvaiele, autobuzele și metroul în noaptea de Revelion.

Program STB și Metrorex de Revelion. Cum vor circula tramvaiele, autobuzele și metroul în București
Sursa foto: Metrorex/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Dec 2023   •   16:32

Trenurile de metrou vor circula în noaptea de Revelion, la un interval de 10 minute până la ora 2:00, apoi de 20 de minute, până la ora 5:00.

"De Revelion ai transportul garantat pentru cea mai tare petrecere dintre ani.

În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 - 02:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 02:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute", informează Metrorex printr-o postare pe pagina sa de Facebook. 

??De Revelion ai transportul garantat pentru cea mai tare petrecere dintre ani. În noaptea de Revelion, trenurile de...

Publicată de Metrorex pe Joi, 28 decembrie 2023

Cum vor circula tramvaiele şi autobuzele în București, în noaptea de Revelion

În noaptea trecerii dintre ani, serviciul de transport public este asigurat de cele 24 de linii de noapte, precum și de linia de autobuz 100, care funcționează non-stop, potrivit STB.

Astfel, liniile de noapte N1 și N10 funcționează pe traseu circular, corespunzător pe timpul zilei liniilor de tramvai 1 și 10.

Liniile de noapte N101 – N122 funcționează pe trasee radiante, cu plecări de la terminalele "Piața Unirii" către cartiere, astfel încât să fie asigurate legăturile principale cu toate zonele din București. Tot cu plecare de la "Piața Unirii", autobuzele liniei 100 circulă și pe timp de noapte pe traseul care duce spre Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Citeşte şi: Încep lucrările la magistrala de metrou M6. Anunţul făcut de ministrul Sorin Grindeanu

Cu ocazia organizării evenimentului "Revelion 2024 – Reverie de iarnă" în Parcul Titan, de la ora 23:00 până la 1 dimineața circulația rutieră va fi restricționată (exceptând-o pe cea a tramvaielor) pe Str. Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins între Str. Câmpia Libertăţii și Bd. Nicolae Grigorescu.

Autobuzele liniilor 311 şi 330 vor efectua ultima semicursă pe trasee modificate, astfel: Linia 311 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Piaţa Rosetti" şi intersecţia Str. Baba Novac/Str. Câmpia Libertăţii, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Baba Novac, Str. Constantin Brâncuşi, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Postăvarului, Bd. 1 Decembrie 1918, până la capătul de linie "Faur".

Linia 330 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul "Complex Comercial Băneasa" şi intersecţia Str. Baba Novac/Str. Câmpia Libertăţii, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Baba Novac, Str. Constantin Brâncuşi, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Liviu Rebreanu, Str. Brăţării, Drumul Gura Făgetului, până la capătul de linie "Parc Teilor".

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close