Antena 3 CNN Actualitate Program magazine Kaufland, Lidl, Carrefour, de Sfânta Maria 2023. Orarul de funcționare al supermarketurilor

Program magazine Kaufland, Lidl, Carrefour, de Sfânta Maria 2023. Orarul de funcționare al supermarketurilor

Sărbătoarea de Sfânta Maria, care are loc în fiecare an, pe data de 15 august, este zi liberă conform legii. Guvernul a decis să declare și ziua de 14 august ca zi liberă, pentru a conecta sfârșitul de săptămână cu această sărbătoare religioasă importantă pentru toți creștinii din România.

Program magazine Kaufland, Lidl, Carrefour, de Sfânta Maria 2023. Orarul de funcționare al supermarketurilor
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    13 Aug 2023   •   18:12

 Iată cum vor funcționa magazinele din România, marți, 15 august, de Sfânta Maria.

În acest an, de Sfânta Maria, 15 august 2023, cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din România își păstrează programul neschimbat. Își mențin aceeași oră de deschidere și închidere, ca într-o zi obișnuită.

Lidl își va respecta programul său obișnuit. Astfel, pe data de 15 august, românii vor putea face cumpărături la Lidl în intervalul orar 07:00 – 22:00.

Și supermarketurile Kaufland vor avea același program ca de obicei, fără nici o modificare la programul său obișnuit pentru Sfânta Maria.

Un alt supermarket care va funcționa conform orarului obișnuit, permițând clienților să-și efectueze cumpărăturile între orele 08:00 și 23:00, este Carrefour, potrivit comunicatelor furnizate de reprezentanții magazinului, potrivit click.ro.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close