Antena 3 CNN Actualitate Program Lidl de Anul Nou 2024. Orarul magazinelor pe 1 şi 2 ianuarie

Program Lidl de Anul Nou 2024. Orarul magazinelor pe 1 şi 2 ianuarie

Program Lidl de Anul Nou 2024. Când se deschid magazinele şi ce program de funcţionare au în prima şi a doua zi de Anul Nou.

Program Lidl de Anul Nou 2024. Orarul magazinelor pe 1 şi 2 ianuarie
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    30 Dec 2023   •   09:00

Magazinele Lidl din România vor funcționa după un program special în prima şi a doua zi a Anului Nou.

Iată programul magazinelor Lidl din această perioadă şi află când poţi să îţi faci cumpărăturile.

Pentru a petrece mai mult timp împreună cu familiile de sărbători, și anul acesta Lidl le oferă tuturor angajaților o zi liberă în prima zi a Anului Nou, pe 1 ianuarie 2024.

În data de 2 ianuarie 2024, orarul de funcționare al magazinelor Lidl va fi între 10:00 – 17:00, iar începând cu 3 ianuarie 2024 magazinele Lidl vor reveni la programul normal de funcționare, între 07:30 și 21:00.

Cu toate acestea, în funcţie de locaţia magazinului, programul Lidl de Anul Nou 2024 poate diferi în funcţie de oraş.

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul fiecăruia dintre magazinele Lidl, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.lidl.ro și să selecteze magazinul Lidl în care urmează să vină la cumpărături.

Minivacanțe în 2024 pentru români

În 2024, angajații se reîntorc la serviciu abia miercuri, pe 3 ianuarie.

Următoarea zi liberă va fi pe 24 ianuarie, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, care va coincide cu o zi de miercuri.

A doua minivacanță a anului viitor va fi de pe 3 mai (Vinerea Mare a Paștelui) până pe 6 mai, când e liber cu ocazia celei de-a doua zi de Paște. Angajații se întorc la muncă pe 7 mai.

Cu toate că sărbătoarea Rusaliilor (23 iunie) va cădea într-o zi de duminică, românii vor avea zi liberă pe 24 iunie, a doua zi de Rusalii (luni).

Următoarea zi liberă va veni abia în august, de Adormirea Maicii Domnului, pe 15 august.

Crăciunul din 2024 va fi într-o zi de miercuri, care va fi liberă, la fel ca și 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, joi.

Angajaţii români pot alege să-și ia zile libere vineri, pe 27 decembrie, pentru a avea un weekend prelungit și să se întoarcă la serviciu pe 30 decembrie, bucurându-se astfel de o scurtă pauză de sfârșit de an cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

×
Subiecte în articol: program Lidl magazin
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close