Antena 3 CNN Actualitate Program Carrefour 1 decembrie 2023. Orarul magazinelor de Ziua Naţională

Program Carrefour 1 decembrie 2023. Orarul magazinelor de Ziua Naţională

Program Carrefour 1 decembrie 2023. Când se deschid magazinele şi ce program de funcţionare au de Ziua Naţională a României.

Program Carrefour 1 decembrie 2023. Orarul magazinelor de Ziua Naţională
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2023   •   14:30

Zilele libere de Sfântul Andrei şi 1 decembrie 2023 sunt un mare prilej de bucurie pentru toţi românii.

Pe data de 30 noiembrie, creştinii ortodocşi prăznuiesc sărbătoarea cu cruce roşie Sfântul Andrei, o sărbătoare legală în care angajații de la stat au o zi liberă, iar 1 decembrie, se sărbătorește Ziua Națională a României, tot o sărbătoare legală și zi liberă pentru români.

Această minivacanță de Sfântul Andrei şi 1 decembrie vine cum nu se mai putea mai bine, având în vedere că cele două zile libere legale consecutive sunt joi și vineri și se leagă de weekend.

Pentru a veni în sprijinul celor care sunt liberi în această perioadă, lanţul de magazine Carrefour a decis că programul de funcţionare al magazinelor din întreaga ţară va fi unul obişnuit.

Program Carrefour 1 decembrie 2023

Potrivit datelor furnizate pe site-ul oficial al lanţului de magazine, programul magazinelor Carrefour pe 1 decembrie 2023 şi în perioada următoare este următorul:

- Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22:00, Duminică: 08:00 – 20:00.

Cu toate acestea, în funcţie de locaţia magazinului, programul Carrefour 1 decembrie 2023 poate diferi în funcţie de oraş.

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul fiecăruia dintre magazinele Carrefour, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.carrefour.ro și să selecteze magazinul Carrefour în care urmează să vină la cumpărături.

Sărbători legale în 2023 și 2024

Sfârșitul anului 2023 se apropie cu paşi repezi, aşadar tot mai mulți oameni încep să își planifice concediile pentru anul 2024.

Până la finalul anului 2023 mai sunt 4 zile libere, după cum urmează: 30 noiembrie - Sfântul Andrei, 1 Decembrie - Ziua Națională, 25 decembrie - Crăciunul și 26 decembrie, a doua zi de Crăciun.

În 2023, Crăciunul vine și el cu o minivacanță pentru angajați. Aceştia vor fi liberi de pe 23 decembrie (sâmbătă) până pe 26, marți, a doua zi de Crăciun, și vor merge la serviciu abia miercuri, pe 27 decembrie, miercuri.

Minivacanțe în 2024 pentru români

În 2024, angajații se reîntorc la serviciu abia miercuri, pe 3 ianuarie.

Următoarea zi liberă va fi pe 24 ianuarie, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, care va coincide cu o zi de miercuri.

A doua minivacanță a anului viitor va fi de pe 3 mai (Vinerea Mare a Paștelui) până pe 6 mai, când e liber cu ocazia celei de-a doua zi de Paște. Angajații se întorc la muncă pe 7 mai.

Cu toate că sărbătoarea Rusaliilor (23 iunie) va cădea într-o zi de duminică, românii vor avea zi liberă pe 24 iunie, a doua zi de Rusalii (luni).

Următoarea zi liberă va veni abia în august, de Adormirea Maicii Domnului, pe 15 august.

Crăciunul din 2024 va fi într-o zi de miercuri, care va fi liberă, la fel ca și 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, joi.

Angajaţii români pot alege să-și ia zile libere vineri, pe 27 decembrie, pentru a avea un weekend prelungit și să se întoarcă la serviciu pe 30 decembrie, bucurându-se astfel de o scurtă pauză de sfârșit de an cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

×
Subiecte în articol: program Carrefour Carrefour
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close