Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu copila ucisă din Dâmbovița, în mașina olandezului, principalul suspect de pedofilie și crimă

Primele imagini cu copila ucisă din Dâmbovița, în mașina olandezului, principalul suspect de pedofilie și crimă

Primele imagini cu copila ucisă din Dâmbovița, în mașina olandezului, principalul suspect de pedofilie și crimă
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
23 Sep 2019   •   11:10

Au apărut primele imagini cu maşina pe care a folosit-o olandezul suspectat că a ucis-o pe fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede maşina de teren care trece pe o uliţă din sat, iar pe scanunul din dreapta se află Adriana, imbrăcată cu o bluză de trening roz.

Surse din anchetă spun că, în Olanda, bărbatul figurează ca fiind pedofil. Acesta a venit in Romania cu un plan bine pus la punct. Olandezul ar fi ajuns în Gura Şuţii cu o maşină închiriată din Bucureşti. Anchetatorii spun că acesta a răpit copila, a ucis-o şi i-a ascuns trupul într-un lan de porumb, la câţiva kilometri de casă. 

Duminică, fetiţa a fost găsită pe un câmp la ieşirea din Produleşti. Anchetatorii au spus că, la o primă examinare, s-au observat urme de violenţă pe trupul fetei. Corpul era acoperit cu o folie de plastic. Şeful IPJ Dâmboviţa a subliniat că acesta este, probabil, motivul pentru care corpul nu a fost observat din elicopter.

Citește Și Noi imagini cu Adriana în viață, fetița ucisă din Dâmbovița. Ce au surprins camerele de supraveghere - VIDEO

×
Subiecte în articol: pedofil olandez rapire Dambovita
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close