Antena 3 CNN Actualitate Imaginile "imperiului" Doldurea. Firma familiei primarului din Caracal, amendată de trei ori la ultimul control

Imaginile "imperiului" Doldurea. Firma familiei primarului din Caracal, amendată de trei ori la ultimul control

Familia primarului din Caracal deține două depozite de stocare de gaz lichefiat, care sunt obiective majore cu risc, conform ISU. Sunt amplasate chiar în Caracal, în oraș, printre casele oamenilor, peste drum de sediul pompierilor. 

Imaginile "imperiului" Doldurea. Firma familiei primarului din Caracal, amendată de trei ori la ultimul control
Sursa foto: Facebook/ Ion Doldurea- Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Aug 2023   •   18:24

În Caracal, pe lângă stațiile de alimentare, primarul și cei doi fii dețin și două depozite unde stochează gazul lichefiat. Ultimele verificări au fost făcute luna trecută și s-au descoperit mai multe nereguli. 

Pompierii au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale, în cuantum de 21.500 de lei. 

După tragedia de la Crevedia, localnicii spun că se tem și abia acum conștientizează pericolul existent lângă gospodăriile lor. 

Citeşte şi: Prima reacție publică a patronilor stației GPL din Crevedia

Tatăl afaceristului care controlează depozitul GPL care a explodat la Crevedia este primarul din Caracal. I se spune "Împăratul" şi are o avere impresionantă.

Primarul PSD din Caracal, a cărui familie controlează firmă unde a explodat stația GPL din Crevedia, deține peste 20 de case, apartamente și spații comerciale, dar și peste 500.000 de euro în conturi, potrivit declarație de avere.

Compania Flagas, al cărei depozit a explodat, este controlată de Ionuț Doldurea. Firma are 27 de puncte de lucru în 13 judeţe din ţară. Iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de aproape 600 de milioane de lei şi un profit de peste 32 de milioane.

Tot el controlează şi Firma "Criana Gas SRL", care acţionează în sudul şi sud-estul ţării.

Vezi și: Primarul din Caracal, tatăl patronului firmei unde a avut loc explozia de la Crevedia, despre pompierii răniţi: "E problema lor"

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close