Antena 3 CNN Actualitate Premierul Ciolacu, anunț despre banii din PNRR. "Relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine"

Premierul Ciolacu, anunț despre banii din PNRR. "Relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine"

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a explicat, la începutul ședinței de guvern, situația fondurilor din Planul Național de Redresare și Reziliență, PNRR.

Premierul Ciolacu, anunț despre banii din PNRR. "Relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine"
Sursa foto: hepta / Mediafax Foto
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   12:02

"Nu există nimic blocat, iar relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine", a anunțat premierul. 

El a adăugat că responsabilii din cabinetul său vor discuta, săptămâna viitoare, cu Celine Gauer, persoana însărcinată cu gestionarea PNRR la nivel european.

"Aș dori să vorbim și despre PNRR. Cer tuturor miniștrilor coordonatori de reforme să fie pregătiți, săptămâna viitoare, pentru dialogul cu doamna Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european.

Vom analiza fiecare jalon important din Cererea de plată nr. 3. Este un dialog firesc, serios și care necesită energie și concentrare din partea noastră.

Nu există nimic blocat. Relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine și vreau să găsim soluții pentru a realiza toate reformele, cum, de altfel, am făcut și anul trecut”, a spus Marcel Ciolacu.

La începuul ședinței Executivului, el a mai afirmat că vor fi aprobate, joi, modificările bugetului multianual pentru reforme și investiții.

"Concret, ținta noastră e ca banii să stea cât mai puțin în conturile statului român și să ajungă în cel mai scurt timp pe șantierele de investiții", a concluzionat șeful guvernului.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close