Antena 3 CNN Actualitate Povestea impresionantă a lui Ozzy, câinele dispărut în Munţii Bucegi: "Au fost oameni care și-au luat concediu"

Povestea impresionantă a lui Ozzy, câinele dispărut în Munţii Bucegi: "Au fost oameni care și-au luat concediu"

Impresionați de povestea lui Ozzy, un câine dispărut în Munții Bucegi, zeci de oameni s-au mobilizat și au plecat în căutarea lui: "Au fost oameni care și-au luat concediu să meargă cu mine pe munte", spune stăpâna câinelui.

Povestea impresionantă a lui Ozzy, câinele dispărut în Munţii Bucegi: "Au fost oameni care și-au luat concediu"
Sursa foto: Simona Dumitru | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Sep 2023   •   15:36

După ce Ozzy, un câine din rasa Beagle, a dispărut în Munții Bucegi, în apropiere de refugiul Țigănești, stăpâna sa a făcut tot ce a putut pentru a-l găsi.

Aflând povestea lui Ozzy de pe rețelele sociale, acolo unde stăpâna sa a cerut ajutor, zeci de oameni s-au mobilizat și au plecat în căutarea lui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Ne-am dat seama că dacă fiecare dintre noi face un mic efort o putem ajuta pe Simona să-l găsească pe Ozzy. Și am mers cu prietenul meu să refacem traseul pe unde cățelul a fost pierdut", a spus o tânără.

Oamenii au fost profund impresionați, mai ales când au aflat că Ozzy are probleme de sănătate și trebuie să primească medicamente.

Citește și: Povestea cățelușei cu cel mai lung bot din lume. Stăpânii spun că Lapsha era specială încă de mică

"M-am întâlnit cu Simona spre seară, începea să se întunece, ea urca singură, m-a emoționat, rămânea singură pe munte, noi toți coboram, ea urca, urma să rămână la cabană, să-l caute, să-l aștepte că poate apare în zonă", a spus un alt voluntar.

Salvatorii montani s-au implicat, de asemenea, pentru a-l găsi pe Ozzy, pe care l-au căutat inclusiv cu dronele.

La rândul ei, stăpâna câinelui a fost impresionată de felul în care oamenii s-au implicat și au empatizat cu acest caz.

"Au fost oameni care și-au luat concediu să meargă cu mine pe munte, oameni care au alergat ultra maraton doar ca să-l caute pe Ozzy, oameni care au făcut schimb de tură și s-au trezit la șase dimineața să urce să-l caute.

Mă sunau oameni să mă întrebe dacă am unde sa dorm, dacă am ce să mănânc, dacă mă pot ajuta cu ceva", a spus Simona.

După cinci zile de căutări, Ozzy a fost găsit de salvatorii montani, întorcându-se teafăr în brațele stăpânei, potrivit digi24.ro.

×
Subiecte în articol: caine pierdut Bucegi
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close