Antena 3 CNN Actualitate Portretul robot al ucigașului celor doi bunici din Timișoara! Poliția roagă cetățenii să sune la 112 dacă au informații

Portretul robot al ucigașului celor doi bunici din Timișoara! Poliția roagă cetățenii să sune la 112 dacă au informații

Avem portretul robot al principalului suspect al dublei crime din Timişoara. Polițiştii sunt în continuare în alertă pentru că individul n-a fost prins nici acum de oamenii legii după ce a ucis cu sânge rece doi bătrâni.

Portretul robot al ucigașului celor doi bunici din Timișoara! Poliția roagă cetățenii să sune la 112 dacă au informații
Sursa foto: IPJ Timis
de Andreea Cigolea    |    Mia Lungu    |    29 Iun 2023   •   08:28

Suspectul a fost surprins în locuinţa celor doi, la scurt timp după crimă, chiar de nepotul victimelor. Anchetatorii iau in calcul şi ipoteza in care criminalul ar fi fugit deja din judeţ.

Poliţiştii îl caută in continuare pe criminal, atât în Timiş cât şi în judeţele învecinate şi au deschis un dosar penal pentru omor. De altfel au făcut si portretul robot al acestuia.

Cel cautat este un bărbat brunet, nebărbierit, de un metru 80, în vârstă de aproximativ 30-35 de ani.

Înainte de a comite dubla crima, bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce se plimba aproape de blocul în care locuiau cei doi bătrâni.

Citește și: Doi bunici au fost omorâți, în timp ce vorbeau la telefon cu nepotul stabilit în Germania

Anchetatorii cred că este posibil ca atacul să fi fost dat la pont, deoarece femeia era administratorul blocului și încasase banii de întreținere. Imediat după ce i-a ucis pe cei doi, individul s-a făcut nevăzut.

Polițiștii au verificat inclusiv tomberoanele din apropiere și au cercetat cu atenție împrejurimile, în speranța că vor descoperi arma crimei.

Polițiștii solicită sprijinul cetățenilor în vederea identificării bărbatului bănuit de omor calificat.

Semnalmentele sunt: brunet, nebărbierit, de 30 de ani, purta pantaloni scurți, un hanorac gri și un rucsac. Este posibil să fie lovit la mâna dreaptă și să poarte un bandaj.

”Oricine are informații, să sune la 112”, a transmis purtătorul de cuvânt la IPJ Timiș.

Locatarii sunt îngroziți de cele întâmplate şi se tem acum pentru siguranța lor, mai ales că uşa de la intrarea în bloc stă tot timpul deschisă.

Până acum nu există un cerc de suspecţi.

×
Subiecte în articol: portretul robot ucigas bunici Timisoara
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close