Antena 3 CNN Actualitate Pontul dat de Sorin Ovidiu Vîntu din spatele gratiilor. Așa devii bogat peste noapte!

Pontul dat de Sorin Ovidiu Vîntu din spatele gratiilor. Așa devii bogat peste noapte!

Pontul dat de Sorin Ovidiu Vîntu din spatele gratiilor. Așa devii bogat peste noapte!
23 Mar 2018   •   20:53

Sorin Ovidiu Vîntu oferă cititorilor blogului său câteva informații de bază despre monedele virtuale și chiar și câteva sfaturi pentru cei care vor să-și rotunjească veniturile.

"O nouă tehnologie și un japonez genial vin și oferă o alternativă a actualului sistem monetar, alternativă care are toate șansele să înlocuiască un sistem financiar obosit, impredictibil și ineficient pentru statele sărace sau în curs de dezvoltare, cu unul echitabil și clar cuantificabil.(...)

Mega criza care se apropie și despre care te-am avertizat deja la sfârșitul anului trecut, va duce la o creștere explozivă a valorii monedelor virtuale. Ai două posibilități de câștig:

1. Apar pe piață foarte multe ICO-uri (Initial Coin Offering). De obicei, ele ies în piață la valori foarte mici, iar după un timp oarecare se listează pe o bursă. Soliditatea unei astfel de oferte este dată de valoarea profesională a echipei care o lansează, de realismul proiectului economic pentru care se strâng banii, etc… De foarte multe ori, tot felul de freelanceri sau de rețele de MLM încearcă să-ți vândă fără să aibă ce vinde și spunându-ți tot felul de minciuni pe care nu le mai recunosc apoi. De aceea este preferabil să cumperi doar de la firme de brokeraj de monedă virtuală înregistrate."

Continuarea, pe sov.ro.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close