Antena 3 CNN Actualitate Plângere penală împotriva soției lui Gheorghe Dincă: „Femeia a minţit foarte mult”

Plângere penală împotriva soției lui Gheorghe Dincă: „Femeia a minţit foarte mult”

Plângere penală împotriva soției lui Gheorghe Dincă: „Femeia a minţit foarte mult”
21 Aug 2019   •   12:59

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat că a depus o plângere penală împotriva Elenei Dincă şi a cerut anchetatorilor să o audieze din nou ca suspect, şi nu doar ca martor.

Indiciile din dosarul „Caracal” sunt contradictorii si din punct de vedere al relaţiei pe care Dincă o avea cu soţia, dar şi cu cei patru copii ai săi. Avocatul familiei Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a omorât-o, este convins că soţia lui Dincă ascunde multe adevăruri. „Femeia a minţit foarte mult. Nu le-a spus adevărul anchetatorilor. Există indicii că în perioada în care Luiza a fost răpită soţia se întorsese acasă. Imposibil să nu fi văzut ceva suspect. Luiza a fost răpită pe data de 14 aprilie. Dincă a dus-o acasă, soţia s-a întors în perioada aia din Italia. Chiar n-a văzut nimic? Această femeie trebuie obligatoriu reaudiată”, a declarat avocatul Tonel Pop.  

La prima declaraţie, Elena Dincă le-a spus anchetatorilor că soţul său era un om normal care mereu a avut grijă de familia şi copiii săi. Mai mult, femeia a declarat că niciodată bărbatul ei nu a fost violent. Vecinii însă susțin că lua des bătăi, scrie Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close