Antena 3 CNN Actualitate Petre Daea, despre cozile uriașe la promoțiile de ulei și zahăr: "Sunt alături de oamenii aceștia care își caută soluțiile de trai"

Petre Daea, despre cozile uriașe la promoțiile de ulei și zahăr: "Sunt alături de oamenii aceștia care își caută soluțiile de trai"

Speriaţi de viaţa tot mai scumpă, sute de români s-au înghesuit astăzi la o coadă uriasa pentru mâncare ieftină. Un supermarket din Capitală a avut reduceri, aşa că oamenii au aşteptat încă de dimineata deschiderea porţilor, în special pentru ofertele la ulei, zahăr şi fructe.

de Mia Lungu    |    24 Noi 2022   •   16:36

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, consideră normale cozile la promoţii, pentru că oamenii caută soluţii financiare convenabile.

"Sunt momente când oamenii stau la coadă în condițiile în care apar niște oferte și este de înțeles. Sunt alături de oamenii aceștia care își caută soluțiile de trai pe un culoar mai convenabil din punct de vedere financiar. Motiv pentru care eu sunt pus să mă gândesc tot timpul, și să acționez, în așa fel încât să facem produsele necesare pentru a putea satisface cererea de consum a României", a spus Petre Daea, la Antena 3 CNN.

 

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close