Antena 3 CNN Actualitate Patru ani de la dispariţia Alexandrei Măceşanu. Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare

Patru ani de la dispariţia Alexandrei Măceşanu. Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare

Astăzi se împlinesc patru ani de la dispariţia Alexandrei Măceşanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă. Fata se întorcea acasă de la orele de pregătire şi a luat ocazia. Copila de 15 ani nu a mai ajuns acasă niciodată.

de Ovidiu Stan    |    24 Iul 2023   •   13:45

Se împlinesc patru ani de la dispariţia Alexandrei Măceşanu, în vârstă de 15 ani, elevă în clasa a X-a, la un liceu foarte bun din Caracal. Fusese la pregătire în ziua de 24 şi luase o ocazie în drum spre casă, neştiind că se urcă chiar în maşina criminalului din Caracal.

Pe drum, a dispărut. Ea nu a mai ajuns acasă. Părinţii s-au alertat şi au publicat poza acesteia pe o reţea de socializare, rugându-i pe cunoscuţi să le dea informaţii.

Citeşte şi: Contabila unei primării din Gorj, înjunghiată de concubinul său. El a fost cel care a alertat vecinii

În dimineaţa zilei următoare, au anunţat şi poliţia despre dispariţia Alexandrei. În cursul zilei de 25, poliţia a încercat să o găsească. A intrat şi STS pe fir, după ce la 112 au fost trei apeluri, venite din partea Alexandrei, în care aceasta anunţa că este sechestrată, legată cu sârmă şi că a fost violată, dar că nu ştie exact unde se află.

Citeşte şi: O femeie a fost înjunghiată de soţ pentru că a îndrăznit să îi ceară divorţul, în Târgu Jiu

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, un apel la familia Alexandrei anunţa că aceasta ar fi plecată în Belgia, iar cel care a sunat s-a dat drept iubitul Alexandrei.

Cert este faptul că STS nu a reuşit să localizeze cu precizie telefonul de pe care s-a sunat la 112 de către Alexandra. Astfel că, poliţiştii au descins mult mai târziu, abia în ziua următoare, la criminalul din Caracal şi l-au reţinut.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close