Antena 3 CNN Actualitate Parada militară de Ziua Naţională, organizată în Bucureşti de Armata Română, se vede la Antena 3 CNN

Parada militară de Ziua Naţională, organizată în Bucureşti de Armata Română, se vede la Antena 3 CNN

Parada militară de Ziua Naţională a României, organizată în Bucureşti de Armata Română, se vede la Antena 3 CNN, vineri, 1 decembrie.

Parada militară de Ziua Naţională, organizată în Bucureşti de Armata Română, se vede la Antena 3 CNN
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2023   •   15:54

Vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 10.00, Antena 3 CNN transmite în direct parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piața Arcului de Triumf, din București.

"La parada militară vor defila, alături de trupele Armatei României, și militari străini din cadrul detașamentelor dislocate în țara noastră, precum și din țările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României.

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanți ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităților locale, la pregătirea, organizarea şi desfășurarea de ceremonii în unele garnizoane în care sunt dislocate unități militare, iar militarii aflați în misiune în afara teritoriului național vor desfășura ceremonii militare.

De asemenea, Drapelul național va fi arborat în toate instituțiile militare din țară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz", se arată într-un comunicat al MApN.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close