Antena 3 CNN Actualitate Pacientă în ambulanță, atinsă în zonele intime de un paramedic din Bucureşti. Bărbatul ar fi şters imaginile de pe camera video, ca să scape de acuzaţii

Pacientă în ambulanță, atinsă în zonele intime de un paramedic din Bucureşti. Bărbatul ar fi şters imaginile de pe camera video, ca să scape de acuzaţii

Un paramedic militar a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce ar fi abuzat o pacientă în ambulanța cu care femeia era transportată la spital. 

de Radu Tiliță    |    06 Aug 2023   •   13:05

Ca să nu existe nicio dovadă, bărbatul ar fi șters înregistrările de pe camera de supraveghere din ambulanță. 

Totul s-a întâmplat la începutul lunii iunie, dar abia acum DIICOT a făcut publice detalii din acest dosar. 

Procurorii investighează cazul unui bărbat care în timpul serviciului, aflat pe o ambulanță de tip SMURD, în timp ce transporta o pacientă de 35 de ani la un spital de urgență din Capitală, pentru a primi mai multe îngrijiri medicale, se pare că acesta ar fi pipăit-o în zonele intime. 

Totul s-ar fi petrecut pe data de 8 iunie.

Femeia era semiconștientă, însă nu putea reacționa. În momentul în care a ajuns la spital și și-a mai revenit, s-ar fi plâns și ar fi spus totul medicilor care o îngrijeau pe aceasta. 

Medicii au apelat serviciul de urgență 112, iar ancheta a fost preluată de procurorii din Capitală. 

Se pare că bărbatul și-ar fi recunoscut fapta la audieri. Ba mai mult, ar fi precizat că, pentru a-și ascunde această faptă, acesta ar fi scos cardul de memorie montată în camera de supraveghere de pe ambulanță şi ar fi șters imaginile pentru a scăpa de acuzații. 

În acest moment, bărbatul se află în arest preventiv și urmează să fie judecat. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

×
Subiecte în articol: ambulanta pacienta zone intime București
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close