Antena 3 CNN Actualitate Omul de afaceri constănţean George Bosânceanu a fost reţinut pentru proxenetism şi trafic de minori

Omul de afaceri constănţean George Bosânceanu a fost reţinut pentru proxenetism şi trafic de minori

Omul de afaceri constănţean George Bosânceanu a fost reţinut pentru proxenetism şi trafic de minori
Sursa foto: Foto: policelink.monster.com
04 Apr 2012   •   12:52

Controversatul om de afaceri constănţean George Bosânceanu a fost reţinut de procurorii DIICOT Constanţa, alături de alte şase persoane, sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism, informează Mediafax. Bosânceanu va fi dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.
  
Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au făcut, marţi, şapte percheziţii la adrese din muncipiul şi din judeţul Constanţa, una dintre acestea având loc la locuinţa lui George Bosânceanu, într-o acţiune care a vizat destructurarea unei grupări specializate în trafic de persoane şi proxenetism.
   
În urma descinderilor, mai multe persoane au fost duse la audieri la DIICOT Constanţa, iar procurorii au emis ordonanţe de reţinere pentru George Bosânceanu şi pentru alte şase persoane, toate acuzate de constituire de grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism.
   
Surse judiciare spun că persoanele reţinute ar fi pus bazele unei reţele de trafic de persoane, care acţiona de aproximativ un an în judeţul Constanţa.
   
Miercuri, cele şapte persoane vor fi duse în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.
   
George Bosânceanu este cercetat într-un alt dosar de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiind acuzat, printre altele, de instigare la furt calificat şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

De la începtul acestui an, Bosânceanu a fost arestat preventiv de două ori şi de fiecare dată a fost pus în libertate de către magistraţii Curţii de Apel Constanţa, la judecarea recursurilor.


×
Subiecte în articol: om de afaceri trafic de minori
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close