Antena 3 CNN Actualitate Olguţa Vasilescu aruncă boma în scandalul cu Guvernul: Are cineva vreo explicaţie? Pe noi ne certau

Olguţa Vasilescu aruncă boma în scandalul cu Guvernul: Are cineva vreo explicaţie? Pe noi ne certau

Olguţa Vasilescu scoate la rampă diferența între situaţia pe care a preluat-o Guvernul Orban de la PSD şi modul cum se prezintă lucrurile acum. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al social-democratei.

Olguţa Vasilescu aruncă boma în scandalul cu Guvernul: Are cineva vreo explicaţie? Pe noi ne certau
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    07 Iul 2020   •   22:00

Fostul ministru al Muncii semnalează că datoria publică a României a sărit de 40%, în condiţiile în care Executivul PSD o lăsase la 36%.

"Au sărit de 40 la suta cu datoria publică. În condiţiile în care noi o lăsasem la 36 la sută şi ne certau că e prea mare. Şi totuşi... ce fac cu banii?

Investiţii nu au în plus faţă de ce am început noi, pentru pensii, salarii sau alocaţii spun că nu sunt bani în condiţiile în care noi le măream anual şi nu ne împrumutam atât...

Atunci pentru ce fac atâtea împrumuturi uriaşe? Are cineva vreo explicaţie?", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Risipă și furt din banul public al românului

Ministrul Finanțelor îi critica pe social-democrați în iarnă și spunea că la datoria publică a României s-au adăugat 75 de miliarde de lei în cei trei ani de guvernare PSD. Asta din cauza „risipei și furtului din banul public”.

„Să nu uităm ce a însemnat guvernarea toxiăa PSD: creșterea dobânzilor de la 0.8% la peste 5%. Asta în timp ce în restul Europei dobânzile scădeau; trecerea de la deflație la cea mai mare rată a inflației din UE; cel mai mare deficit bugetar din UE.

În UE sunt astăzi 12 țări cu surplus bugetar printre care și Grecia; creșterea deficitului comercial. Importăm mai mult decat exportăm; creșterea defictiului de cont curent”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Olguta Vasilescu PSD Guvernul Orban
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close