Antena 3 CNN Actualitate O nouă lovitură pentru Ilie Năstase. Campioana a 21 de titluri Grand Slam face dezvăluiri: ”Mă întreba mereu dacă sunt virgină! Eram un copil”

O nouă lovitură pentru Ilie Năstase. Campioana a 21 de titluri Grand Slam face dezvăluiri: ”Mă întreba mereu dacă sunt virgină! Eram un copil”

O nouă lovitură pentru Ilie Năstase. Campioana a 21 de titluri Grand Slam face dezvăluiri: ”Mă întreba mereu dacă sunt virgină! Eram un copil”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ilie Nastase
24 Apr 2017   •   12:46

Scandalul uriaș la meciul dintre România și Marea Britanie de la Fed Cup, cu privire la atitudinea lui Ilie Năstase are repercursiuni, potrivit Gsp.ro.

În urma incidentului, Daily Mail a publicat mai multe acuze făcute de americanca Pam Shirver, câștigătoare a 21 de Grand Slam-uri la dublu. Aceasta îl acuză pe Ilie Năstase, spunând că fostul tenismen i-a făcut avansuri când ea avea 16 ani.

"Când ne vedeam la turnee, Ilie îmi punea mereu aceeași întrebare. Voia să stiu dacă sunt virgină. Eram doar un copil care juca tenis. Am fost șocată.

Niciodată nu mă intrebase cineva, până la el, așa ceva. Era un tip glumeț și de aceea m-a intrebat și pe mine. Când aveam 20 de ani, i-am zis să nu mă mai întrebe niciodată asta", a spus Shriver pentru BBC.

Pam Shriver, 54 de ani, a fost jucătoare profesionistă între 1979 și 1997, câștigând 21 de Grand Slam-uri la dublu și fiind pe primul loc în 1985.

×
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close