Antena 3 CNN Actualitate O nouă crimă îngrozește România. Fetița din Dâmbovița nu mai era în viaţă când a fost anunţată poliţia! A fost ucisă în maxim 35 de minute de la răpire

O nouă crimă îngrozește România. Fetița din Dâmbovița nu mai era în viaţă când a fost anunţată poliţia! A fost ucisă în maxim 35 de minute de la răpire

O nouă crimă îngrozește România. Fetița din Dâmbovița nu mai era în viaţă când a fost anunţată poliţia! A fost ucisă în maxim 35 de minute de la răpire
de S.T.    |    22 Sep 2019   •   20:26

Corpul fetei de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii, care a fost găsită decedată duminică, prezintă urme de violenţă, iar poliţiştii au un cerc de suspecţi, informează IPJ Dâmboviţa.

Fetița a fost ucisă în cel mult jumătate de oră de la momentul răpirii.

„Vă pot confirma că un cetăţean străin se află pe lista noastră de suspecţi. La acest moment, urmărirea penală este în REM, nu am dispus urmărirea faţă de o persoană anume. Când vorbim de cerc de suspecţi, nu vorbim în sens procedural. Anchetăm, pentru moment. Se fac cercetări pentru omor, lipsire de libertate, nu excludem nici violul şi nici alte acte de agresiune sexuale. Nu vă pot confirma şi nici infirma dacă suspectul străin este plecat din ţară. Excludem, la acest moment, implicarea oricărei persoane din familie. Avem un singur suspect principal.

Datele indică faptul că fetiţa nu mai era în viaţă când a fost anunţată poliţia. A fost ucisă în maxim 35 de minute de la răpire”, au transmis cei de la IPJ Dâmboviţa, duminică seară, într-o conferinţă de presă. 

Fata a plecat vineri de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

Citiți și:

Familia fetiţei dispărute în Dâmboviţa acuză poliţiştii: „Nu au fost în stare să o caute. Am căutat-o noi cu lanternele”

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close