Antena 3 CNN Actualitate "Nici pedeapsa maximă nu ar fi fost suficientă pentru aceste brute". Ce spun telespectatorii Antena 3 despre sentinţa pentru cei şapte violatori

"Nici pedeapsa maximă nu ar fi fost suficientă pentru aceste brute". Ce spun telespectatorii Antena 3 despre sentinţa pentru cei şapte violatori

"Nici pedeapsa maximă nu ar fi fost suficientă pentru aceste brute". Ce spun telespectatorii Antena 3 despre sentinţa pentru cei şapte violatori
Sursa foto: Foto: salon.com
de S.T.    |    17 Aug 2015   •   18:29

Telespectatorii Antena 3 au reacţionat imediat după aflarea sentinţei pentru cei şapte violatori.

Am primit zeci de mesaje pe adresa [email protected] în care românii îşi spun părerea.

"De la cine să primească sfaturi bune şi învăţături tinerii? De la părinţii lor care, după cum se comportă, au obiceiul siluirii de fiecare dată? Credeţi că există sentimente şi asentimente acolo? Credeţi că ţine seama un barbat din sat de dorinţa femeii? Mă îndoiesc! De primar nu zic nimic, că e politic, dar preotul trebuie dat afară de BOR, nu a făcut nimic pentru săteni. Fata trebuie să plece din România, iar magistraţii daţi afară!", ne-a scris Nela Radu.

"Cei 7 violatori au primit o pedeapsă mult prea mică pentru ce au făcut şi sunt sigur că după ce vor sta un an, doi ani vor fi din nou în libertate. Sper că se vor purta ca nişte mieluşei acolo în închisoare, nu vor mai fi fiarele de acum jumătate de an, dar vă daţi seama că vor ieşi cu o ură imensă pe aceasta fată şi nu se vor opri aici. Sătenii de acolo nu cred că ştiu ce înseamnă un viol", scrie Ştefan Ghimpe.

"Halucinantă atitudinea sătenilor. Nici pedeapsa maximă nu ar fi fost suficientă pentru aceste brute care continua, împreună cu părinţii şi apropiaţii lor, prin atitudine să umilească victima. E incredibil! Procurorii să se sesizeze din oficiu şi să le întocmească dosare celor care instigă la viol prin atitudinea lor!", scrie Mariana Pirpiliu.

Vă invităm să ne scrieţi părerea dumneavoastră despre sentinţele din dosarul de viol de la Vaslui pe adresa de mail [email protected].

Sunteţi mulţumiţi de nivelul pedepselor primite de cei şapte violatori? Aşteptăm mesajele dumneavoastră, iar cele mai pertinente opinii vor fi făcute publice în jurnalele de ştiri, dar şi pe site-ul nostru.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close