Antena 3 CNN Actualitate Nepot de procuror, lăsat liber după ce a strivit doi bătrâni cu bolidul de lux

Nepot de procuror, lăsat liber după ce a strivit doi bătrâni cu bolidul de lux

Tânărul de 19 ani din Caransebeș, care a ucis doi bătrâni de la volanul unui bolid de lux, a fost plasat sub control judiciar. Băiatul este nepotul unui fost prim-procuror al Curții de Apel Timișoara și la momentul accidentului avea permisul de conducere luat de doar șapte luni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Dec 2023   •   13:48

Au fost luate primele măsuri în cazul nepotului fostului prim-procuror al Curții de Apel Timișoara, Gheorghe Pinteală, după ce a provocat un accident mortal.

Tânărul de 19 ani a fost inițial reținut 24 de ore de către polițiști, după care dosarul său a ajuns pe masa judecătorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. În cazul său, magistrații au decis luarea măsurii controlului judiciar. În plus, acesta nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

Reamintim că șoferul a provocat un accident teribil pe drumul Național 58 la ieșire din Caransebeș, atunci când și-au pierdut viața două persoane, soț și soție, în vârstă de 72, respectiv 76 de ani.

Citește și: Copil de 10 ani, în stare gravă după ce a fost lovit de o autospecială a Poliţiei aflată în misiune

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cosmin Bolosin, avocatul tânărului, spune că  în astfel de cazuri, dacă cel care a condus autoturism nu se află sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice, Parchetul poate să ia și măsura controlului judiciar.

”Chiar dacă vorbim de o infracțiune săvârșită împotriva două persoane, în speță au murit doi oameni nevinovați. Cu siguranță că încadrarea de fapte este între 3 și 10 ani. Ori în astfel de cazuri, dacă cel care a condus autoturism nu se află sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice, cu siguranță că Parchetul poate să ia și această măsură a controlului judiciar.

Din punctul meu de vedere, nu are nimic de-a face cu familia acestuia, nu are nimic de-a face cu bunicul, care a fost procuror la Parchetul Curții de Apel Timișoara și cu părinții acestuia”, a declarat Cosmin Bolosin, avocatul tânărului.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close