Antena 3 CNN Actualitate "Am avut momente groaznice" | Motivul pentru care Morgan Freeman urăște filmul "Închisoarea îngerilor”, cel mai bun film din istorie

"Am avut momente groaznice" | Motivul pentru care Morgan Freeman urăște filmul "Închisoarea îngerilor”, cel mai bun film din istorie

Celebrul actor Morgan Freeman a declarat că are amintiri groaznice de la filmările pentru "Închisoarea îngerilor”, cel mai bun film din istorie, care i-a adus Oscarul.

"Am avut momente groaznice" | Motivul pentru care Morgan Freeman urăște filmul "Închisoarea îngerilor”, cel mai bun film din istorie
Sursa foto: Facebook Morgan Freeman
de Claudia Popovici    |    31 Dec 2023   •   23:29

Potrivit actorului, filmările pentru pelicula "Închisoarea îngerilor” au devenit un calvar după o serie de divergențe avute cu regizorul Frank Darabont.

Acele momente "de tensiune extremă din platou" l-au determinat pe celebrul actor să nu mai dorească să discute despre film, chiar dacă în urma acestuia Morgan Freeman a câștigat un Oscar.

"Să nu mai vorbim despre asta”, a conchis Morgan  Freeman, conform Far Out Magazine.

"Închisoarea îngerilor”, unul dintre cele mai bune filme din istorie

Închisoarea îngerilor (titlul original "The Shawshank Redemption”) este un film american din anul 1994, scris și regizat de Frank Darabont.

Filmul este o ecranizare după nuvela lui Stephen King, Rita Hayworth and Shawshank Redemption, publicată inițial în colecția "Anotimpuri diferite” din 1982.

Actorii principali sunt Tim Robbins în rolul lui Andy Dufresne și Morgan Freeman ca Ellis Boyd „Red” Redding. Filmul a avut 43 de nominalizări şi 21 de premii câştigate. Pentru realizarea sa, s-au investit în jur de 25 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Morgan Freeman inchisoarea ingerilor film
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close