Antena 3 CNN Actualitate Momentul accidentului înfiorător în care un copil de 1 an și-a pierdut viața. Era ținut în brațe de mama lui, pe bancheta din spate a mașinii

Momentul accidentului înfiorător în care un copil de 1 an și-a pierdut viața. Era ținut în brațe de mama lui, pe bancheta din spate a mașinii

Imagini cu momentul înfiorător în care un copil de un an și-a pierdut viața. Acesta era ținut de mama lui pe bancheta din spate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2023   •   14:41

Accidentul s-a petrecut joi după-amiază, în comuna Aninoasa din Dâmbovița, iar o camera de supraveghere a surprins momentul tragediei.

Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar pe înregistrarea video se poate observa cum autoturismului intră cu viteză într-un cap de pod și se răstoarnă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Impactul este atât de puternic încât roțile din spate și osia care le leagă au ajuns în curtea de peste drum, acolo unde se află și camera de supraveghere.

La volanul mașinii era un bărbat băut și cu permisul de conducere suspendat.

Citește și: Bătăuşii de pe plaja din Costineşti au continuat scandalul la ieşirea din arest. Patru persoane au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile 

Pe lângă șofer, în mașină se mai aflau un pasager în dreapta față și mama, cu copilașul de un an și nouă luni în brațe, pe bancheta din spate.

Cel mic a murit pe loc, iar adulții au ajuns la spital.

Scapăt cu răni ușoare, șoferul a fost reținut pentru omor din culpă.

Polițiștii au constatat că omul băuse înainte de a se urca la volan: avea 0,28 alcoolemie.

×
Subiecte în articol: copil mort accident Dambovita
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close