Antena 3 CNN Actualitate Decizie definitivă în cazul eliberării lui Mircea Băsescu. Fratele fostului președinte rămâne în închisoare

Decizie definitivă în cazul eliberării lui Mircea Băsescu. Fratele fostului președinte rămâne în închisoare

Decizie definitivă în cazul eliberării lui Mircea Băsescu. Fratele fostului președinte rămâne în închisoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    29 Mar 2017   •   08:26

UPDATE- Tribunalul Constanţa a admis contestaţia DNA la decizia de eliberare condiţionată a lui Mircea Băsescu, condamnat la patru de ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Fratele fostului președinte rămâne în închisoare.

Judecătoria Medgidia a decis, pe data de 16 februarie, că Mircea Băsescu, condamnat pentru trafic de influenţă, poate fi eliberat condiţionat. Însă, decizia a fost atacată de către procurorii DNA, la Tribunalul Constanţa.

----------------------------

Știrea inițială:

Judecătorii Tribunalului Constanţa judecă azi contestaţia DNA la decizia de eliberare condiţionată a lui Mircea Băsescu, condamnat la patru de ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Fratele fostului preşedinte Traian Băsescu a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel.

În acelaşi dosar, Marian Căpăţână a primit trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenţă.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close