Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Finanțelor și președintele ANAF, chemați în Senat să dea explicații privind formularul 600

Ministrul Finanțelor și președintele ANAF, chemați în Senat să dea explicații privind formularul 600

Ministrul Finanțelor și președintele ANAF, chemați în Senat să dea explicații privind formularul 600
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Ian 2018   •   19:00

Senatorul PNL Daniel Zamfir le-a solicitat prezenţa ministrului Finanţelor, Ionuţ Mişa, şi preşedintelui ANAF, Mirela Călugăreanu, în Comisia Economică a Senatului, pentru a da explicaţii în legătură cu Formularul 600.

„D-le ministru Mişa, D-na preşedinte ANAF, Mirela Calugareanu, STOPATI DE URGENŢĂ EFECTELE FORMULARULUI 600! Astăzi, am solicitat oficial prezenta la Comisia Economică a Senatului, marţi 24 ianuarie, a ministrului finanţelor şi a preşedintelui ANAF pentru a da explicaţii în legătură cu OUG 116/2017 care anulează practic efectele Legii preventiei, atât de aşteptată de mediul de afaceri, cat şi a Ordinului ANAF 4140 din decembrie 2017 prin care peste 1 milion de persoane cu profesii liberale sunt puşi să plătească CASS din anul 2012 încoace, bineînţeles cu penalităţile de rigoare!!! Se repetă istoria plăţii retroactive a TVA-ului de pe vremea lui Blejnar! Cred că fiecare zi cu Ordinul asta în vigoare, loveşte iarăşi şi iarăşi în profesiile liberale!”, a scris Zamfir, preşedintele Comisiei Economice a Senatului, pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Daniel Zamfir
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close