Antena 3 CNN Actualitate Mihai Fifor: „A fost o înșiruire de erori în cazul Caracal. MAI recunoaște că s-a greșit într-un mod nepermis”

Mihai Fifor: „A fost o înșiruire de erori în cazul Caracal. MAI recunoaște că s-a greșit într-un mod nepermis”

Mihai Fifor: „A fost o înșiruire de erori în cazul Caracal. MAI recunoaște că s-a greșit într-un mod nepermis”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
23 Aug 2019   •   21:51

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a vorbit la „Exces de putere” despre măsurile luate după erorile făcute de autorități în cazul Caracal. 

„Cazul Caracal e o situație pe care încercăm să o corectăm de mai bine de trei săptămâni, într-un ritm alert, prin modificări de acte normative, prin modificări de legislație, prin măsuri concrete luate în interiorul MAI, în zonele în care s-a greșit și recunoaștem că s-a greșit. Nu poate fi permis așa ceva. A fost o înșiruire de erori acolo. Se termină cercetarea prealabilă a MAI și intră în procedura ulterioară a acestei cercetări prealabile. Astea e partea administrativă a MAI, dar sunt și parte dintr-o cercetare penală pentru că s-a greșit într-un mod nepermis, începând de la vârful comenzii Inspectoratului de Poliție Olt. Suntem în faza în care luăm măsuri extrem de bine ținite. Săptămâna viitoare, în Guvern, vom merge cu cele două ordonanțe despre care am făcut vorbire și pe care doamna premier le-a solicitat într-un ritm alert. Una dintre ele este cea referitoare la îmbunătățirea sistemului 112 pentru a nu mai avea o astfel de situație”, a spus Mihai Fifor. 

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor erori Caracal
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close