Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa de 11 ani dispărută vineri din Dâmboviţa a fost găsită moartă

Fetiţa de 11 ani dispărută vineri din Dâmboviţa a fost găsită moartă

Fetiţa de 11 ani dispărută vineri din Dâmboviţa a fost găsită moartă
de S.T.    |    22 Sep 2019   •   16:21

UPDATE 16.20 - Fetiţa de 11 ani dispărută vineri din Dâmboviţa a fost găsită moartă.

Mihaela-Adriana Fieraru a plecat vineri de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. 

Poliţiştii au găsit-o într-o zonă cu vegetaţie deasă. 

Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a murit copila. 

Fata a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

UPDATE - Criminaliștii s-au întors la locuința Mihaelei Adriana Fieraru și au reînceput căutările. Peste 200 de persoane sunt angrenate în căutare, jandarmi, pompieri și cetățeni. Aceștia au folosit și o dronă cu termoviziune pe parcursul nopții. De altfel, sunt folosiți câini de urmă și drone.

În acest moment, s-a deschis un dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate și sunt luate în calcul toate variantele, inclusiv răpirea.

----------------------------

Fetiţa de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii care nu s-a mai întors acasă este căutată și duminică, de forţe sporite de poliţişti, sunt folosiţi şi câini de urmă, de asemenea drone şi un elicopter, informează IPJ Dâmboviţa.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa încă desfăşoară activităţi de căutare a minorei. Sunt angrenaţi aproximativ 200 de poliţişti, sunt folosiţi câinii de urmă şi zona satului este survolată de un elicopter alternativ cu două drone. Până la acest moment, nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni, însă nu este exclusă nicio variantă", precizează IPJ Dâmboviţa.

Fata de 11 ani nu a mai revenit acasă vineri. Ea se numeşte Mihaela-Adriana Fieraru şi era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi purta pantofi sport de culoare neagră cu roşu. Are 1,50 m. înălţime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.

"Sunt folosite toate forţele şi mijloacele de care beneficiem pentru a găsi minora. Căutările continuă", susţine IPJ Dâmboviţa.

×
Subiecte în articol: drone Dambovita
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close