Antena 3 CNN Actualitate Metoda prin care avocata ar vrea să-l scape de acuzaţii pe şoferul drogat care a ucis doi studenţi în Vama Veche

Metoda prin care avocata ar vrea să-l scape de acuzaţii pe şoferul drogat care a ucis doi studenţi în Vama Veche

Şoferul drogat care a ucis doi oameni sâmbătă în accidentul din Vama Veche ar vrea să scape de acuzaţii, după cum reiese din declaraţiile făcute de avocata sa.

Metoda prin care avocata ar vrea să-l scape de acuzaţii pe şoferul drogat care a ucis doi studenţi în Vama Veche
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    20 Aug 2023   •   16:38

Luminiţa Popescu, avocata tânărului de 19 ani drogat care a ucis ieri doi tineri, susţine că băiatul nu ar avea probleme cu drogurile, deci nu ar fi consumator, ci i-ar fi dat cineva pe litoral să consume zilele trecute.

Apărătoarea acestuia a mai afirmat că tânărul s-a prelevat de dreptul de a nu da nicio declaraţie şi a adăugat că starea sa de spirit este una proastă, după ce a realizat ce a făcut şi îi pare rău.

Şoferul drogat, în vârstă de 19 ani, care a spulberat opt pietoni la Vama Veche şi a fugit de la locul tragediei le-a spus anchetatorilor că a crezut că a lovit o pasăre.

După ce a fost testat, tânărul a ieşit pozitiv la trei substanţe interzise, astfel că el consumase un "cocktail" de droguri.

Duminică, şoferul de 19 ani care a ucis ieri doi oameni în accidentul din Vama Veche şi a fugit a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urma accidentului rutier, o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani au murit pe loc. De asemenea, au mai fost răniți trei tineri care au ajuns la spital şi alţi trei care nu au necesitat internare.

Pentru faptele sale, tânărul riscă acum ani grei de închisoare. Este acuzat, printre altele, de: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unei maşini sub influenţa substanţelor interzise.

"Atitudinea lui este una de regret profund, este în stare de şoc, plânge şi îi pare rău.

Nu contestăm măsura arestului preventiv. Având în vedere circumstanţele date, nu poţi să faci altceva", a declarat, Luminiţa Popescu, avocata şoferului, duminică, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: accident Vama Veche şofer drogat droguri
Parteneri
Primele imagini din interiorul halei cuprinse de incendiu, în București
x close