Antena 3 CNN Actualitate Metoda prin care doi angajaţi de la Aeroportul Otopeni au furat 260.000 de euro de la o cunoscută companie aeriană, în câteva luni

Metoda prin care doi angajaţi de la Aeroportul Otopeni au furat 260.000 de euro de la o cunoscută companie aeriană, în câteva luni

Doi angajaţi ai unui magazin din aeroportul Otopeni ar fi furat bani şi produse vândute la bordul aeronavelor, în valoare de peste 260.000 de euro.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   23:09

Doi angajați de la Aeroportul Otopeni, în vârstă de 29 și 45 de ani, au fost implicați într-un scandal de furt de 260.000 de euro de la compania aeriană Wizz Air, într-un interval de câteva luni.

Cei doi erau șoferi pentru firma responsabilă cu aprovizionarea cărucioarelor de băuturi și parfumuri din avioane.

Au fost prinși în flagrant în timp ce descărcau mărfurile la sediul firmei la care lucrau, ascunzând banii în mașină, în spatele cotierelor.

Modul de operare al celor doi se baza pe faptul că, după încheierea programului, angajații Wizz Air lăsau în cărucioare sumele obținute din vânzarea mâncării, băuturilor sau parfumurilor în timpul zborurilor.

De asemenea, produsele destinate vânzării în ziua următoare erau păstrate în aceeași locație.

Angajații responsabili cu refacerea stocurilor aveau acces la avioanele companiei și, implicit, la banii și bunurile acesteia.

Ei sustrăgeau o parte din încasări și apoi sigilau din nou pungile.

Într-un interval scurt de timp, cei doi au reușit să fure peste 260.000 de euro, potrivit Observator News.

Planul lor a fost dejucat după ce administratorul firmei la care lucrau a constatat dispariția unei sume semnificative de bani și a alertat poliția.

Agenții i-au monitorizat pe cei doi angajați timp de câteva zile, pe traseul lor spre și dinspre aeroport.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile lor, polițiștii au găsit mai multe bunuri, inclusiv produse alimentare, cosmetice, ceasuri, parfumuri și băuturi alcoolice.

În prezent, angajații implicați sunt sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

×
Subiecte în articol: Otopeni parfumuri furat Wizz Air
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close