Antena 3 CNN Actualitate Mesajul tânărului de 16 ani, care s-a urcat beat și fără permis la volan, provocând moartea iubitei sale

Mesajul tânărului de 16 ani, care s-a urcat beat și fără permis la volan, provocând moartea iubitei sale

Mesajul tânărului de 16 ani, care s-a urcat beat și fără permis la volan, provocând moartea iubitei sale
17 Iul 2018   •   21:16

Tânărul de 16 ani din Craiova, care s-a urcat fără permis și beat la volan, provocând moartea iubitei sale de 18 ani, a postat un mesaj pe Facebook, la doar câteva ore după ieșirea din spital. Acesta a scris că regretă ceea ce s-a întâmplat și că o iubea foarte mult pe Andreea Denisa Olaru. 

La scurt timp, însă, a șters mesajul respectiv fiindcă strânsese numeroase reacții negative din partea prietenilor de pe rețeaua socială. 

Un prieten de-al victimei i-a transmis apoi tânărului un mesaj. 

„Postez asta ca să mă asigur că nu vei mai putea șterge nimic, să nu mai fie decizia ta dacă vede lumea sau nu, dacă judecă lumea sau nu, pentru că nu e drept. Nu te mai ascunde și acceptă-ți greșelile colosale, măcar arată că ești capabil de atâta lucru. (…) Trist este faptul că în superficialitatea ta, nu realizezi că ai curmat o viață, mai bine spus, nu realizezi gravitatea faptelor tale. Cu ce crezi ca ajută să îți prezinți infinita și inegalabila iubire pe facebook? Planuri pe viitor? La 16 ani? Tu nici nu ai realizat că a te urca beat la volan și nici să nu mai zic de faptul că nu aveai permis, ar putea duce la o tragedie',  a fost mesajul unuia dintre membrii trupei Motion, coleg de trupă cu Deea.

Mai multe detalii despre acest subiect găsiți aici

×
Subiecte în articol: permis volan moartea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close