Antena 3 CNN Actualitate Mesajul părintelui Calistrat pentru mamele care apelează la bone

Mesajul părintelui Calistrat pentru mamele care apelează la bone

Mesajul părintelui Calistrat pentru mamele care apelează la bone
16 Ian 2018   •   16:19

Părintele Calistrat le atrage atenţia mamelor care apelează la ajutorul bonelor pentru a-şi creşte copiii şi se întorc la muncă la numai câteva luni de la naştere.

Părintele Calistrat a vorbit despre femeile care nasc şi aleg să se întoarcă la muncă după numai câteva luni, lăsânu-şi copiii în grija bonelor. Părintele susţine că aceşti copii nu vor avea niciodată mamă şi nu se vor simţi niciodată iubiţi.

"Ce fac mamele? Nasc copii dar nu ii iubesc ele si nu-i cresc ele, pune o bona. Ce sa simta bona pentru copilul ala, ca doar nu-i carnea ei, nu-i ganguritul ei, nu-i sentimentul ei. Tu o platesti si ea il ingrijeste conform standardelor, il spala, il imbraca si ii face tot ce trebuie, dar de ce tu ca mama nu iti poti rapi un an, doi sau trei.. dar tu spui "Nu-mi periclitez cariera!" Nu iti periclitezi cariera, dar iti distrugi izvorul sentimentelor. Copilul ala nu va mai avea niciodata mama iar tu nu vei mai putea sa fii niciodata mama.. caci tu vei spune: "L-ai hranit? L-ai spalat?" si faci poze cu el si-l scoti prin parc la o sarbatoare. Dar in rest tu nu-l cunosti! si spui "Sunt o diva si trebuie sa ma respect!" Atunci te respecti, cand trage lapte din pieptul tau nu din biberon! Mirosul de mama este ca mirosul de Dumnezeu, cum se sadeste credinta in suflet prin iubirea sincera de Dumnezeu, tot asa se sadeste si dragostea sfanta de mama in inima pruncului. Laptele mamei este nu numai hrana pentru anticorpi si hrana, este viata si sentiment care se transmit din mama in sufletul si trupul pruncului. De aceea este buna si cariera personala dar si mai importanta este legatura sufleteasca si materna dintre mama si fiu...pravila naturii...legea divina", spune parintele Calistrat, potrivit cancan.ro.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close