Antena 3 CNN Actualitate Mesaje false trimise din nou în numele ANAF. "Nu trebuie să daţi curs solicitărilor!"

Mesaje false trimise din nou în numele ANAF. "Nu trebuie să daţi curs solicitărilor!"

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său.

Mesaje false trimise din nou în numele ANAF. "Nu trebuie să daţi curs solicitărilor!"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2024   •   20:40

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.

"Reiterăm avertizarea privind campaniile de mesaje false transmise în numele ANAF, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail [email protected].

Atragem atenţia că această adresă de e-mail NU aparţine ANAF şi nu trebuie să daţi curs solicitărilor!", atenţionează instituţia.

Serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin Spaţiul Privat Virtual (SPV), respectiv prin API (interfaţa pentru depuneri/interogări automate), precizează ANAF.

"Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia", se subliniază într-un comunicat al ANAF.

Contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center ANAF: 031.40.39.160.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close